Om os

PeopleTools – mere end 25 års erfaring inden for arbejdet med og udviklingen af erhvervspsykologiske personprofiler

PeopleTools er navnet på vores 6 erhvervspsykologiske profilværktøjer, der er specielt udviklet til brug i en skandinavisk erhvervskultur. Med profilerne sikres det, at rekrutteringer samt leder-, specialist- og teamudvikling afvikles struktureret, præcist og nuanceret gennem et fælles sprog omkring personlig adfærd.

Vi tilbyder:

  • Konsulentbistand med afsæt i vores profiler. Vi bistår bl.a. med rekruttering, lederudvikling og teamudvikling.
  • Hjælp til implementering af anvendelsen af PeopleTools’ profiler i jeres virksomhed.
  • Certificering i brugen af vores profiler.

 

PeopleTools er medlem af Videnscenter for Professionel Personvurdering og vi lever op til deres formulerede standarder for erhvervspsykologisk testning. Se mere her. Du kan læse mere om vores etiske retningslinjer her.

PeopleTools er ligeledes Humanostics Associate Partner og forhandler det kognitive testværktøj PLI. Du kan læse mere om Humanostics her.

PeopleTools’ udvikling

1980’erne: Kaalbye – Ledelse, Organisation og Samarbejde starter udviklingen af et danskbaseret personvurderingsværktøj, som bliver grundstenen til det, PeopleTools er i dag.

1990’erne: Lars Kolind og Vibeke Riemer overtager gradvist arbejdet med profilværktøjet. Personprofilen får følgeskab af Samarbejdsprofilen og Lederprofilen(360º).

2013: PeopleTools overgår til konsulentfirmaet Mindbiz. Værktøjerne får følgeskab af Sælgerprofilen, 2nd Opinion samt HR-spillene PeopleQuest og PeopleTwist.

2020: Lancering af den nye personprofil – PeopleTools Big 6