Kontakt

Kompetencekort

Har du et spørgsmål, eller ønsker du at modtage materiale vedrørende certificering eller vores konsulentydelser, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Brug kontaktoplysningerne her på siden eller udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

20230822_113705

Elisabeth Thordal Bøgeskov

Psykolog og psykometriker
Partner

Tlf. 61 31 25 88

et@peopletools.dk

Elisabeth er kontorets psykometriker og partner i PeopleTools. Hun er psykolog, men blandt den særlige afart, der ikke kun er vild med mennesker, men også med tal og statistik. Hun er nemlig både ganske faktuel, struktureret og detaljeorienteret, og det slår igennem, når hun sørger for, at vi måler så præcist som muligt på menneskers personligheder. Hendes interesse for det menneskelige samspil kommer til udtryk, når hun underviser på certificeringsuddannelsen, bistår i rekrutteringer eller nyder en god snak og sparring med vores brugere i det daglige.

I sin fritid betyder kombinationen af struktur og impulsivitet i Elisabeths profil, at hendes kalender hurtigt fyldes op. Hun nyder både selskabet fra en stor vennekreds, rejser ud i verden og en god svedetur til crossfit, og hun har endda en titel som landsholdsspiller med sig i bagagen fra nichesporten Ultimate Frisbee.

20230823_093529

Jane Salby

Seniorkonsulent, Partner og Aut. psykolog

Tlf. 31 41 05 36

js@peopletools.dk

Jane er en af kontorets Seniorkonsulenter, hun har en kandidatuddannelse i Psykologi fra Aarhus Universitet, ”helt tilbage fra middelalderen” alias 2007.

Senest har Jane fordybet sig i Åben Dialog Mødeledelse og hun er optaget af at være dialogskabende uden at være styrende og eksperten, som korrelerer godt med Janes markering i Ydmyg.

Jane varetager undervisning i certificeringer, personprofileringer, konsulentarbejde samt støtte og sparring til rekrutteringer.

Jane har godt blik for udvikling, men vil ikke igangsætte uden en vis planlægning og struktur for hun har efter eget udsagn ”det sorte bælte i disciplinen kalenderkrig”.

Fritiden bruges lokalt i Skanderborg i et gammelt byhus fra 1885 i bevaringsværdi 5. Huskøbet er et udslag af Janes profil, hvor hun gerne løber en kalkuleret risiko. Derudover bruger hun sin fritid på at supportere og transportere sin søn, som ifølge eget udsagn er en kommende Schmeichel til Landsholdet. Han har helt sikkert ikke samme udslag i Ydmyg som sin mor.

20230823_093424

Poul Mouritsen

 

Partner og direktør

 

Tlf. 23 39 71 15

pkm@peopletools.dk

Poul er en af ejerne i PeopleTools og arbejder ifølge de andre på kontoret med “lidt af hvert”. Han er oprindeligt uddannet som officer i hæren og har været 10 år i forsvaret. Efterfølgende har Poul arbejdet i erhvervslivet indenfor HR og som konsulent. Han har suppleret sin uddannelse med en HD i organisation, to konsulentuddannelser, projektledercertificering og en hele del mere.

Han bruger meget af sin tid på udvikling af virksomheden i relation til både kunder og produkter. Desuden løser han en god del af de konsulentopgaver PeopleTools har, med særligt fokus på rekrutteringsopgaver og støtte til ledergrupper.

Fritiden er aktiv og har altid været det og hænger nok sammen med en relativ høj resultatorientering, introversion og en noget helhedsorienteret tilgang til tingene. Orienteringsløb, adventure race, vandring, cykling m.m. fylder meget i fritiden, sammen med familie og hund (som ofte slæbes med i skov og bjerge).

Niels 1

Niels Sparre

Partner

Tlf. 40 71 14 00

ns@peopletools.dk

Niels Sparre er cand. merc. og eMBA i Business Psychology og har erfaring som både leder og konsulent.

Niels’ fokus er især rekruttering, lederteam og eksekvering af strategi, og med et markant udslag på ”Resultat” får Niels sat det hold, der faktisk leverer. Derudover betyder hans udslag på ”Tilnærmelse”, at han udfordrer dialogen og holder fast, så der bliver talt om de vigtige og relevante ting.

Fritiden er især fokuseret om fysiske aktiviteter – og han er glad for bjerge både sommer og vinter.

20230824_135341

Ninna Rathje Christensen

Konsulent, psykolog

Tlf. 7027 7270

nrc@peopletools.dk

Ninna er en af kontorets konsulenter. Hendes baggrund som psykolog har formet hendes interesse for krydsfeltet mellem personligheds- og arbejdspsykologi, en interesse hun fik tidligt i studiet og har bevaret lige siden, hvilket afspejler hendes vedholdende natur meget godt.

Ninna håndterer blandt andet certificeringer, rekrutteringsopgaver og bistår ved enkelte udviklingsprojekter. Selvom hun nyder fordybelse i opgaverne, trives hun også med forskelligartede opgaver, hvor der er mulighed for at lære nyt og være nysgerrig på nye vinkler.

I fritiden bruger hun gerne tid i det søde køkken, hvor hun eksperimenterer med både brød og kager. Denne passion skyldes formentlig både, at hun er datter af en konditor, men også hendes ønske om at levere synlige gode resultater kommer i spil, når det gælder en god kage til venner og kolleger.

Karoline

Karoline Agnethe Mouritsen

Konsulent, Stud.Cand.Psych

Tlf. 7027 7270

kam@peopletools.dk

Teksten er på vej

Jannie2

Jannie Mikkelsen

Associeret konsulent, Cand.Psych

Tlf. 2065 7829

jm@peopletools.dk

Teksten er på vej

Margit red

Margit Krabbe

Associeret seniorkonsulent

Tlf. 5377 7552

mk@peopletools.dk

Teksten er på vej

Egil Storaas

Egil Storaas

Norsk samarbejdspartner

es@peopletools.com

Richard Svarre

Richard Svarre

Svensk samarbejdspartner

rs@peopletools.se

Kontakt

Find vej