Skrevet af:Poul

Dato: 5. januar, 2018

Kompetencetæppe

I arbejdet med personprofiler kan de styrker og kvaliteter vi hver især besidder udfoldes yderligere med PeopleTools’ Kompetencetæppe.Tæppet giver et mere nuanceret perspektiv på den enkeltes kompetencer og styrker, hvad disse kan give os af udfordringer og hvordan de påvirker vores opfattelse af andre. Ved brug af tæppet får man udfoldet aspekter, som er afgørende i samspillet med andre.
Kompetencetæppet arbejder ikke kun med stærke/svage sider, men også med de udviklingspotentialer, der ligger tæt forbundet med de i forvejen stærke sider vi hver især har.
Kompetencetæppet er inspireret af Daniel Ofmans kernekvadrant og består af fire felter, hvor der identificeres en kvalitet i hver af dem.

Styrken er det, som du er virkelig god til og som falder dig naturligt at gøre. Når styrken overdrives, bliver denne til en skyggesideSkyggesiden er altså når styrken bliver ”for meget af det gode”.

Udfordringen er det du burde gøre, men har svært ved. Det er den styrke, som er diametralt modsat skyggesiden.

Din allergi vil være rettet mod personer, der udløser din skyggeside. Det er personer, der har din udfordring som deres kernekvalitet.

Tæppet kan også med fordel bruges individuelt, til coaching, MUS-samtaler eller til ledertræning.

 

Tæppets mål: 1.75 x 1.75

Pris: 1600,-

Tæppet kan bestilles her

Vil du høre mere om PeopleTools’ Profilværktøjer?

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed i gang